Nyári hajnövesztés-projekt:)

Sziasztok! Úgy gondoltam a nyáron hagyom a ricinussal történő hajnövesztésem, ugyanis kicsit macerás a dolog, meg hát meleg sapiban aludni:) A ricinust hajszesszel fogom helyettesíteni, és megpróbálok odafigyelni az étkezésemre, sok-sok gyümölcsöt és zöldséget fogok fogyasztani, emellett 2-3 liter vizet vagy folyadékot inni.
Ma be is szereztem egy hajszeszt, a neve Axil Biocur, bevallom őszintén még soha sehol nem láttam, de a fodrászkellékes csaj azt mondta jó! Valami olasz cucc, mentaolajjal, ami nagyon szuperül hűsít, és serkenti a vérkeringést a szőrtüszők körül.


Pontos leírása: Axil Biocur gyógyhatású tonik Fresh mentaolajjal hajhullás és korpásodás ellen
Az Axil Biocur tonik természetes bőr- és hajstimuláló szer, amely megakadályozza a túlzott hajritkulást és hajhullást. Természetes összetevőinek köszönhetően (auxina tricogena, kakukkfű, szalicilsav) megállítja a korpa kialakulását és a túlzott faggyútermelést, visszaadva a hajnak természetes ph-értékét, fényessé és egészségessé tevé azt. Serkenti a vérkeringést a szőrtüszők körül, ezáltal lehetővé teszi, hogy a hajgyökerek tovább éljenek és egészségesebbek legyenek. Gazdag mentaolajban, amely tisztaság és frissesség kellemes érzését nyújtja. az Axil Biocur frissítő és revitalizáló sampon együttes használatával fokozott hatás érhető el.
Használtai utasítás:
Minden nap és minden hajmosás után masszírozza a fejbőrbe. Ne öblítse le! Fenntartó kezelést kétnaponta alkalmazza.

Tegnap voltam fodrásznál is, frissítő hajvágás miatt, kb. 3-4 cm-vel rövidebb lett a hajam, de legalább egészséges. Úgyhogy mától indul ez az új, tonikos hajnövesztés, képek folyamatosan lesznek.:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Unknown írta...

mennyibe került ha megkérdezhetem? : ) mennyire vált be? : )

Megjegyzés küldése