Revalid hajápolók

A fodrászom említette, hogy milyen szuperek a Revalid hajápolási termékei, úgyhogy kicsit utánuk kerestem neten.

1. Revalid revitalizáló sampon 


A hajmosás nemcsak egyszerű hajtisztítást és alkalmi csillogást jelent! A Revalid® revitalizáló sampon annyival több az egyszerű samponoknál, amennyivel egy ízletes reformétel több a gyorséttermi társánál: alapos, tápláló, egészséges és természetes!
A speciális proteineknek (17 aminosav), a növényi olajoknak, és a korpakivonatnak köszönhetően a Revalid® sampon a hétköznapi hajmosásból egy komplett, egészséges hajkezelést varázsol!
Hajwellness a mindennapokban
A Revalid® sampon, amely különösen előnyös a károsodott és száraz haj számára gyengéden ápolja és erősíti a hajstruktúrát, javítja a keratin szerkezetét és visszaadja a fejbőr természetes olajtartalmát. A Revalid® revitalizáló sampon azonban az egészséges hajra is ajánlott: hatékonyan megőrzi a haj és a bőr egészségét, vitalitását!


2. Revalid krém 

A Revalid® hajápoló-család új tagja, a krém erősíti és védi a különleges gondoskodást igénylő száraz, károsodott hajat. A természetes összetevők a fejbőr táplálásával állítják vissza a haj egészségét, szépségét. A nyírfakivonat és a zsurló erősíti a fejbőrt, megelőzve a hajhullást, a csalánkivonat élénkíti a fejbőr vérkeringését, a korpakivonat, valamint a kamilla nyugtatja a fejbőrt. Használja heti 1-2 alkalommal! Hajmosás után kenje be vele fejbőrét, majd tíz percen keresztül hagyja lefedve! Akárcsak a többi Revalid® hajápoló esetében a krém is a kapszulával együtt éri el a legtökéletesebb hatást!

3. Revalid revitalizáló balzsam
SELYEM PROTEINNEL

Száraz, töredezett a haja? Könnyen fésülhető, ragyogóan fényes frizurára vágyik? A Revalid® revitalizáló balzsam egy 17 aminosav-összetevőjű, korpakivonatot is tartalmazó speciális fehérje-formula, amely visszaállítja a haj természetes fehérjetartalmát, nyugtatja a fejbőrt, erősíti és helyreállítja a károsodott haj szerkezetét, tartását javítja, a szilikon emulzió pedig véd a kiszáradástól.

4. Revalid energetizáló hajtonik

Az igazán hatékony és gondos szépségápolás titka a pontosság. Új termékeink közül a Revalid® energetizáló hajtonik pontosan ott hat, ahol szükség van rá: a fejbőrön, vagyis belső és külső szépségünk határán! Ezért képes egyszerre élénkíteni a fejbőr vérellátását, elősegíteni sejtjeink megújulását és serkenteni a haj növekedését is, amely immár vastagabb és egészségesebb lesz!
Akárcsak a Revalid® kapszula, a hajtonik is a természet legnemesebb anyagaiból nyeri az összetevőit, amelyek együtt és külön is hatékonyan táplálják, gondozzák a bőrünket, hajunkat!
• A koffein, valamint a csalán- és zsurlókivonat élénkíti a fejbőr vérellátását,
• a nyírfakivonat erősíti a fejbőrt, megelőzi a hajhullást,
• a kamilla nyugtatja a fejbőrt,
• a B5 vitamin stimulálja a sejtmegújulást.
Az ideális eredmény érdekében javasoljuk, hogy a Revalid® energetizáló hajtonikot a Revalid® kapszulával együtt használja. A hatást már napokon belül tapasztalja: határtalan gondoskodást a külső és belső szépség határán!
Forrás:www.teva.hu

Még sajnos nem volt szerencsém kipróbálni ezeket e termékeket, de terveim között szerepel. Ha esetleg Ti már használtátok, írjátok meg milyenek, tényleg annyira hatékonyak-e?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Szia!! Tetszik az oldal!! Ugyanilyen "hajbuzi" vagyok mint te :)

Csak én nem kezdtem el irogatni róla :)

Latte pakolás a kedvencem!
Revalidból csak balzsamot használtam meg kúra-szerűen szedem télen 2-3 hónapig a bogyóját!!

:)

Gondoltam írok egyet :) nagyon tetszett minden eddig!!
Puszi

Adrienn

Butterflygirl19 írta...

Szia! Örülök, hogy tetszik az oldalam!:) És megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen "hajbuzi" akkor:D
Köszi a hozzászólást!
B.

Megjegyzés küldése